Connectez-vous

au monde des étudiants professionnels et des entreprises

(jobs d'étudiants, stages, 1er emplois, entraide, réseautage, ...)

Article header

 

 

Studeren of werken? Welke richting? Welk beroep? Waar ben ik goed in?


Geven deze belangrijke toekomstvragen jou ook soms het gevoel dat je onvoldoende geïnformeerd of voorbereid bent? Je bent niet alleen!

 

Daarom besloot het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) zijn jaarlijkse Forum te organiseren rond jongeren en hun toekomstig werk, of Young Talent in Action.

 

Ontvang tips & tricks van NESTLÉ, DEME of UNICEF. Sla een praatje met de bedrijfsleiders van ING, CHILD FOCUS, MC DONALD'S… Stel een vraag aan Olympische atleten Pieter Timmers en Charline Van Snick. Of train je sollicitatieskills met één van onze personeelsexperten. Allemaal mogelijk! Want ze zullen allen aanwezig zijn met één enkel doel: dat jij je toekomst in eigen handen neemt!

 

De voormiddag op 1 oktober in Brussels Expo is helemaal op maat van jongeren. Maar blijf gerust hangen voor de namiddagsessie en volg mee hoe toppolitici zoals Kris Peeters en Alexander De Croo met elkaar in debat gaan over opleidingen en jobs.

 

Het evenement is helemaal GRATIS, net als het vervoer met de NMBS! Voor meer informatie en registratie, surf naar www.youngtalentinaction.be #YTIA en check ons Facebookevenement.

Tu pourrais également apprécier ces articles

more

Rencontre avec Pierre Hamblenne, le fondateur de la marque de prêt-à-porter J&Joy !

more

Tu veux créer ton propre job d’étudiant le temps d’un été ? La Summer Start-Up est faite pour toi !

more

Interview avec Pieter Timmermans et Bart Buysse - Young Talent in Action